Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos „Auksinė žuvelė“

Salotos „Auksinė žuvelė“
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Karpis, karštai rūkytas , 0,5 vieneto
  • Morkos, virtos , 1,5 vieneto
  • Razinos , 1 valgomasis šaukštas
  • Fermentinis sūris , 50 gramų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Majonezas , 100 gramų
  • Alyvuogių , 15 vienetų
Papuošimui:
  • Kiaušiniai, virti , 2
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuimti nuo kaulų,pasmulkinti

  2. 1 morką sutarkuoti šiaudeliais, 0,5 morkos palikti papuošimui.

  3. Razinas užpilti vandeniu,pamirkyti 10minučių, po to nupilti vandenį, nusausinti, suberti į tarkuotas morkas, pridėti majonezo, išmaišyti.

  4. Sūrį sutarkuoti, įspausti skiltelę česnako, viską sumaišyti su majonezu

  5. Į pasirinktą indą sluoksniuoti salotas: morkas su razinomis, smulkintą žuvį, paruoštą sūrį, viską uždengti majonezu.

  6. Puošti morkomis, alyvuogėmis, kiaušinio griežinėliais .

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Dešrelės su bulvėmis Česnakinis padažas kebabams Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!