Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos „Auksinė žuvelė“

Salotos „Auksinė žuvelė“
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Karpis, karštai rūkytas , 0,5 vieneto
  • Morkos, virtos , 1,5 vieneto
  • Razinos , 1 valgomasis šaukštas
  • Fermentinis sūris , 50 gramų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Majonezas , 100 gramų
  • Alyvuogių , 15 vienetų
Papuošimui:
  • Kiaušiniai, virti , 2
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuimti nuo kaulų,pasmulkinti

  2. 1 morką sutarkuoti šiaudeliais, 0,5 morkos palikti papuošimui.

  3. Razinas užpilti vandeniu,pamirkyti 10minučių, po to nupilti vandenį, nusausinti, suberti į tarkuotas morkas, pridėti majonezo, išmaišyti.

  4. Sūrį sutarkuoti, įspausti skiltelę česnako, viską sumaišyti su majonezu

  5. Į pasirinktą indą sluoksniuoti salotas: morkas su razinomis, smulkintą žuvį, paruoštą sūrį, viską uždengti majonezu.

  6. Puošti morkomis, alyvuogėmis, kiaušinio griežinėliais .

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Citrinų pyragas Burokėlių salotos Česnakinis padažas kebabams Bulvės su grybais kaimiškai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!