Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos „Italai Rusijoje“

Salotos „Italai Rusijoje“
Salotos „Italai Rusijoje“
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Medus , 3 valgomieji šaukštai
  • Actas , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Garstyčios , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
Salotoms:
  • Salotos , 200 gramų
  • Melionai , 100 gramų
  • Šoninė, kepta , 150 gramų
  • Vištienos filė , 150 gramų
  • Parmezano sūris , 50 gramų
  • Anakardžių riešutai , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Padažas:
    išmaišome medų su actu, gasrtyčiomis ir majonezu.

  2. Vištienos filė gabalėlius pamirkome kiaušinių ir džiūvėsėlių plakinyje ir iškepame.
    Rūkytos šoninės gabaliukus taip pat pakepiname keptuvėje.

  3. Salotų lapus (arugula) sumaišome su mėsa, sutarkuotu sūriu, meliono gabaliukais ir riešutais.

  4. Salotas išmaišome su pasigamintu padažu.
    Gero apetito!

Receptą atsiuntė Luka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pieno ir ledų kokteilis Miltinės ausytės Miltiniai blynai Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ... Grybų padažas Porų mišrainė su kumpiu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!