Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos medaus ir garstyčių patale

Salotos medaus ir garstyčių patale
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčių padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 1 vienetas
Salotoms:
  • Kiauliena , 100 gramų
  • Iceberg salotos , 150 gramų
  • Špinatai , 30 gramų
  • Agurkai , 30 gramų
  • Paprika , 1 vienetas
  • Raudonas svogūnas , 1 vienetas
  • Cukinija , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Suplėšomos salotos, sumaišomos su špinatų lapais.

  2. Į tą patį dubenį įpjaustome agurką, šiaudeliais pjaustytą cukiniją, griežinėliais svogūną.

  3. Papriką juostelėmis pjaustome, beriame prieskonius ir viską gerai išmaišome.

  4. Dedame į lėkštę salotas, ant viršaus pabarstome keptą mėsytę, supjaustytą kubeliais ir virtą kiaušinį, pjaustytą puselėmis.

  5. Gaminame padažą: medų išlydome, sumaišome su garstyčiomis ir aliejumi. Aliejų galima pakeisti kad ir sojos padažu. Apipilame padažu salotas. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Cukinija žiemai "Donecko" Marinuoti žiediniai kopūstai Kepta žuvis marinate Želė tortas „Vasarėlė“ Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!