Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos medaus ir garstyčių patale

Salotos medaus ir garstyčių patale
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčių padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 1 vienetas
Salotoms:
  • Kiauliena , 100 gramų
  • Iceberg salotos , 150 gramų
  • Špinatai , 30 gramų
  • Agurkai , 30 gramų
  • Paprika , 1 vienetas
  • Raudonas svogūnas , 1 vienetas
  • Cukinija , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Suplėšomos salotos, sumaišomos su špinatų lapais.

  2. Į tą patį dubenį įpjaustome agurką, šiaudeliais pjaustytą cukiniją, griežinėliais svogūną.

  3. Papriką juostelėmis pjaustome, beriame prieskonius ir viską gerai išmaišome.

  4. Dedame į lėkštę salotas, ant viršaus pabarstome keptą mėsytę, supjaustytą kubeliais ir virtą kiaušinį, pjaustytą puselėmis.

  5. Gaminame padažą: medų išlydome, sumaišome su garstyčiomis ir aliejumi. Aliejų galima pakeisti kad ir sojos padažu. Apipilame padažu salotas. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Silkė su cinamonu Žuvienė iš upėtakio Sūrio padažas makaronams Įprasti morenginiai sausainiai Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!