Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos prie alaus

Salotos prie alaus
Salotos prie alaus
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Dešrelės (mažos, vytintos) , 200 gramų
  • Sūris , 100 gramų
  • Žirneliai, virti , 200 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Majonezas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.

  2. Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.

  3. Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Maltos vištienos Kijevo kotletai Marinuota strimele Dešrelės su bulvėmis Bulviniai vėdarai Virtos “gėlytės” Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!