Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos su violetiniu kopūstu ir apelsinais

Salotos su violetiniu kopūstu ir apelsinais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kopūstas (violetinis) , 100 gramų
  • Apelsinų sultys , 1 vienetas
  • Apelsinai , 2 vienetai
  • Citrinų sultys , 1 vienetas
  • Graikiniai riešutai , 4 vienetai
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstas smulkiai suojaustomas, apibarstyti žiubsneliu druskos ir pipirais.

  2. Apelsinus nulupti, nuimti jų plėveles ir kiek galima daugiau baltimų, kurie priduoda kartumo. Nuvalytus apelsinus supjaustyti nedideliais gabaliukais.

  3. Sumaišyti su susmulkintu kopūstu. Išmaišyti.

  4. Aliejų sumaišyti su pusės apelsino ir pusės citrinos sultimis. Šiuo padažu apšlakstyti salotas.

  5. Apibarstyti graikiniais pirštais sutrupintais riešutais. Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šalta kava su sultimis Želė tortas „Vasarėlė“ Krabų lazdelių suktinukai Sumuštinukai su lašiša ir citrina Vaisių ir uogų desertas Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!