Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos „Vėžiukas“

Salotos „Vėžiukas“
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Virti ryžiai , 1 stiklinė
  • Krabų skonio lazdelės , 150 gramų
  • kietai virtas kiaušinis , 1 vienetas
  • Konservuoti žirneliai , 0,5 stiklinės
  • Konservuoti kukurūzai , 3 valgomieji šaukštai
  • Konservuoti ananasai , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogės , 2 vienetai
  • Jūros druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • gabalėlis poro žaliosios dalies , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš dviejų krabų skonio lazdelių išpjaustyti „vėžio“ žnyples.

  2. Nuo 8 lazdelių nupjaustyti raudonąją dalį, likusias lazdeles susmulkinti.

  3. Kiaušinį supjaustyti kubeliais.

  4. Ryžius, krabų lazdeles, kiaušinį, žirnelius, kukurūzus, ananasus, majonezą sumaišyti, įberti druskos, pipirų.

  5. Sudėti į patiekimo indą, papuošti krabų lazdelių raudonąja dalimi, iš alyvuogių padaryti akis, iš petražolių stiebelių - ūsus. Papuošti išpjaustytais poro lapeliais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Kopūstų salotos Sojos pupelių kotletai Virtos “gėlytės” Grybų padažas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!