Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotos „Vėžiukas“

Salotos „Vėžiukas“
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Virti ryžiai , 1 stiklinė
  • Krabų skonio lazdelės , 150 gramų
  • kietai virtas kiaušinis , 1 vienetas
  • Konservuoti žirneliai , 0,5 stiklinės
  • Konservuoti kukurūzai , 3 valgomieji šaukštai
  • Konservuoti ananasai , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogės , 2 vienetai
  • Jūros druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • gabalėlis poro žaliosios dalies , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš dviejų krabų skonio lazdelių išpjaustyti „vėžio“ žnyples.

  2. Nuo 8 lazdelių nupjaustyti raudonąją dalį, likusias lazdeles susmulkinti.

  3. Kiaušinį supjaustyti kubeliais.

  4. Ryžius, krabų lazdeles, kiaušinį, žirnelius, kukurūzus, ananasus, majonezą sumaišyti, įberti druskos, pipirų.

  5. Sudėti į patiekimo indą, papuošti krabų lazdelių raudonąja dalimi, iš alyvuogių padaryti akis, iš petražolių stiebelių - ūsus. Papuošti išpjaustytais poro lapeliais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Žuvienė iš upėtakio Grybų padažas Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!