Greita paieška
Receptai
Draugai

Salotų užpilas su medumi

Salotų užpilas su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Medus , 60 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Obuolių actas , 3 valgomieji šaukštai
  • Dižono garstyčios , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aguonos , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite svogūną kubeliais ir indelyje gerai išmaišykite visus ingredientus. Druskos ir pipirų kiekį reguliuokite patys.

  2. Padažas ypatingai skanus su daržovių salotomis.

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Virti briuselio kopūstai su sviestu Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Keksiukai su spanguolėmis Pyragas Damų kaprizas Skruzdėlynas su kondensuotu pienu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!