Greita paieška
Receptai
Draugai

Šalta rugštynių sriuba

Šalta rugštynių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Šaltos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Rūgštynės, pundelis , 1 vienetas
  • Vanduo , 250 mililitrų
  • Kefyras , 250 mililitrų
  • Mėsa, virta arba kepta , 50 gramų
  • Ridikėliai , 5 vienetai
  • Agurotis , 0,5 vieneto
  • Krapai, smulkinti
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Rugštynes nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

Sudėti į verdantį vandenį ir virti 5 min.

Sriubą ataušinkite.

Į ataušusį nuovirą pilkite kefyrą, šiek tiek pasūdykite, berkite žiupsnelį cukraus ir išmaišykite.

Agurkus, rikidėlius, keptą mėsą, virtus kiaušinius ir krapus supjaustykite gabaliukais ir berkite į sriubą. Pertrinti.


Skanaus ;)

Receptą atsiuntė sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Burokėlių salotos Sojos pupelių kotletai Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!