Greita paieška
Receptai
Draugai

Šaltalankių ir kavos drebučiai

Šaltalankių ir kavos drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šaltalankių sultys , 6 valgomieji šaukštai
  • Natūralus jogurtas , 450 gramų
  • Kava , 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus , 9 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. 150 g jogurto įdėkite 3 šaukštus cukraus, įpilkite 3 šaukštus šaltalankių sulčių ir 1/3 dalį ištirpintos želatinos. Supilkite į formą.

  2. Kai pirmasis sluoksnis sustings, iš 150 g jogurto, stiprios juodos kavos, 3 šaukštų cukraus ir 1/3 želatinos paruoškite antrąjį – kavos – sluoksnį.

  3. Trečiasis sluoksnis – vėl šaltalankių. Desertą papuoškite šaltalankių uogomis ir plakta grietinėle.

  4. Sluoksnių skaičių galima keisti. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Naminė pica Grybų padažas Biskvitinis pyragas Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!