Šaltiena
- Kiailienos koja , 2 vienetai
- Kiaulienos ausis , 1 vienetas
- Morka , 2 vienetai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Petražolės , 1 žiupsnelis
- Salieras , 1 vienetas
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Ppipirai
- Druska
- Vanduo , 1 litras
- Vištiena , 500 kilogramų
Mėsą nuplauname, užpilama šaltu vandeniu ir verdama 3-4 val ant silpnos ugnies, nugraibstant putas ir riebalus. Išvirusi mėsa išgriebiama, atskiriama nuo kaulų, supjaustoma nedideliais gabaliukais, kaulai vėl sudedami į sultinį ir verdama dar 1 val.
Baigiant virti sudedami prieskoniai, daržovės, išgriebiami kaulai, sultinys perkošiamas, paliekamas nusistoti, po to skaidrus nupilamas. Į indelius įpilame truputį sultinio ir kai pradės stingti dedame ornamentą iš morkų, petražolių ir kt.
Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu. Kai sustings išverčiame iš indelių ir patiekiame su krienais ar daržovėmis.
- Komentuoti

man atrodo, kad reikia daugiau vistos
Panašūs receptai
Daugiau receptųMielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.
Rodyti kitą patarimą