Greita paieška
Receptai
Draugai

Šaltiena

Šaltiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiailienos koja , 2 vienetai
  • Kiaulienos ausis , 1 vienetas
  • Morka , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
  • Salieras , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Ppipirai
  • Druska
  • Vanduo , 1 litras
  • Vištiena , 500 kilogramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauname, užpilama šaltu vandeniu ir verdama 3-4 val ant silpnos ugnies, nugraibstant putas ir riebalus. Išvirusi mėsa išgriebiama, atskiriama nuo kaulų, supjaustoma nedideliais gabaliukais, kaulai vėl sudedami į sultinį ir verdama dar 1 val.

  2. Baigiant virti sudedami prieskoniai, daržovės, išgriebiami kaulai, sultinys perkošiamas, paliekamas nusistoti, po to skaidrus nupilamas. Į indelius įpilame truputį sultinio ir kai pradės stingti dedame ornamentą iš morkų, petražolių ir kt.

  3. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu. Kai sustings išverčiame iš indelių ir patiekiame su krienais ar daržovėmis.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai1
ed

man atrodo, kad reikia daugiau vistos

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Raugintų kopūstų sriuba Šviežių kopūstų sriuba Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!