Greita paieška
Receptai
Draugai

Šaltiena greitpuodyje

Šaltiena greitpuodyje
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulės kojos , 4 vienetai
  • Kiaulės karka , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Salierai, stiebai , 1 vienetas
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Sodo prieskoninių žolelių mišinys , 1 arbatinis šaukštelis
  • Lauro lapai , 3 žiupsneliai
  • Juodi pipirai , 3 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėti kiaulieną į greitpuodį. Įpilti vandens, kad puodo trečdalis laisvas liktų, suberti prieskonius, svogūnus, salierą smulkintą, druską. Virti pagal jo darbinę instrukciją apie 45 minutes. Po to palikti pastovėti dar apie 2 valandas.

  2. Atidarius paragauti skonį, ir jei ko trūkta, dar pridėti. Aš dar vandens kiek įpilu ir paverdu apie 5 minutes, jau paprastai - gaunasi ne tokia tiršta šaltiena ir skaidresnė. Mėsą atskirti nuo kaulų, sudėti į dubenis ir užpilti sultiniu, atšaldyti.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Maltos vištienos Kijevo kotletai Salotos su lašiša Žemaičių blynai su faršu Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!