Greita paieška
Receptai
Draugai
Šaltiena greitpuodyje
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaulės kojos , 4 vienetai
- Kiaulės karka , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Salierai, stiebai , 1 vienetas
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Sodo prieskoninių žolelių mišinys , 1 arbatinis šaukštelis
- Lauro lapai , 3 žiupsneliai
- Juodi pipirai , 3 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Sudėti kiaulieną į greitpuodį. Įpilti vandens, kad puodo trečdalis laisvas liktų, suberti prieskonius, svogūnus, salierą smulkintą, druską. Virti pagal jo darbinę instrukciją apie 45 minutes. Po to palikti pastovėti dar apie 2 valandas.
Atidarius paragauti skonį, ir jei ko trūkta, dar pridėti. Aš dar vandens kiek įpilu ir paverdu apie 5 minutes, jau paprastai - gaunasi ne tokia tiršta šaltiena ir skaidresnė. Mėsą atskirti nuo kaulų, sudėti į dubenis ir užpilti sultiniu, atšaldyti.
Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!