Greita paieška
Receptai
Draugai

Šampaniniai drebučiai

Šampaniniai drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Putojantis vynas , 250 mililitrų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilti stikline vandens ir palaikyti 10 - 15 minučių. 2/3 šampano pakaitinti su cukrumi, supilti želatina ir, nuolat maišant, ištirpinti želatiną. Atvėsinti ir sumaišyti su likusiu šampanu. Viską supilstyti į taureles ir padėti į šaldytuvą sustingti.

Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Mėsos troškinys su daržovėmis Krevetės grietinėlės padaže Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!