Greita paieška
Receptai
Draugai

Šampaniniai drebučiai

Šampaniniai drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Putojantis vynas , 250 mililitrų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilti stikline vandens ir palaikyti 10 - 15 minučių. 2/3 šampano pakaitinti su cukrumi, supilti želatina ir, nuolat maišant, ištirpinti želatiną. Atvėsinti ir sumaišyti su likusiu šampanu. Viską supilstyti į taureles ir padėti į šaldytuvą sustingti.

Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Paprikų ir pomidorų salotos Sūrio padažas makaronams Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!