Greita paieška
Receptai
Draugai

Šampano šerbetas

Šampano šerbetas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Gėrimai alkoholiniai
Gaminimo instrukcija:
  1. 125 ml vandens
    125 ml apelsinų sulčių
    300 ml sauso šampano
    1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas
    vynuogių papuošimui

  2. Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant

    silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nukelti nuo viryklės. Supilti

    apelsinų sultis ir šampaną. Įmaišyti kiaušinio baltymą. Supilti į

    metalinį dubenį ir šaldyti maždaug 2 val., kol mišinys sustings kaip

    košė. Elektriniu maišikliu išplakti. Mišinį vėl šaldyti 5-6 val.

    Šerbetą puošti vynuogėmis ir patiekti šampano taurėse

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Krabų lazdelių suktinukai Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Faršu įdarytos paprikos Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!