Greita paieška
Receptai
Draugai
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Kategorijos:
Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys , 1 pakelis
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Kopūstai, rauginti , 1 kilogramas
- Žirniai , 250 gramų
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Kvapieji pipirai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Žirnius išmirkykite. Žirniai turi suminkštėti. Virkite tol, kol suminkštės. Į vandenį su žirniais nepamirškite įdėti lauro lapų, įpilti aliejaus ir sviesto.
Pusę kg raugintų kopūstų praskalaukite vandeniu, kad nebūtų tokie rūgštūs. Jei mėgstate rūgščiau, galite ir neplauti. Virti tol, kol suminkštės. Suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr. Paragauti, jei trūksta įdėti daugiau prieskonių.
Kai visi ingredientai suminkštės išmaišykite, tačiau nevirkite. Palikite 5 minutėms, kad skoniai susimaišytų.
Receptą atsiuntė Knorr
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!