Greita paieška
Receptai
Draugai

Sariel – rauginti kopūstai su žirniais

Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys , 1 pakelis
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Kopūstai, rauginti , 1 kilogramas
  • Žirniai , 250 gramų
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Kvapieji pipirai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žirnius išmirkykite. Žirniai turi suminkštėti. Virkite tol, kol suminkštės. Į vandenį su žirniais nepamirškite įdėti lauro lapų, įpilti aliejaus ir sviesto.

  2. Pusę kg raugintų kopūstų praskalaukite vandeniu, kad nebūtų tokie rūgštūs. Jei mėgstate rūgščiau, galite ir neplauti. Virti tol, kol suminkštės. Suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr. Paragauti, jei trūksta įdėti daugiau prieskonių.

  3. Kai visi ingredientai suminkštės išmaišykite, tačiau nevirkite. Palikite 5 minutėms, kad skoniai susimaišytų.

Receptą atsiuntė Knorr
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltos kavos kokteilis Sūrio padažas makaronams Kugelis su cukinija Želė tortas „Vasarėlė“ Grybų padažas Daržovių troškinys su vištiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!