Greita paieška
Receptai
Draugai

Šašlykai marinuoti su alumi

Šašlykai marinuoti su alumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • šašlyko prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Kečupas , 3 valgomieji šaukštai
  • Alus, tamsus , 1 butelis
  • užpilas su čili pipirais ir degtine , 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos sultys , 1 vienetas
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Juodieji pipirai , 2 vienetai
Reikės:
  • Kiaulienos sprandinė , 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę supjaustyti gabalėliais.

  2. Pasiruošti marinatą: majonezą, kečupą, prieskonius, alų, spaustas citrinų sultis, spaustas česnako skliteles ir kt sumaišyti ir įtrinti mėsos gabaliukus.

  3. Laikyti apie parą šaltai. Mauti ant iešmų ir kepti šašlykinėje vartant, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu "Havajų" pica Gardus troškinys su dešrelėmis Sūrio padažas makaronams Porų mišrainė su kumpiu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!