Greita paieška
Receptai
Draugai

Sausainiai "Aguonėlė"

Sausainiai "Aguonėlė"
Sausainiai "Aguonėlė"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Cukrus , 180 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 400 gramų
  • Aguonos , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukti su cukrumi iki baltumo.
    Įmušti kiaušinius.
    Gerai išsukti mikseriu arba plakimo šluotele.

  2. Vanilinį cukrų ir kepimo miltelius atsargiai įmaišyti į miltus.
    Supilti sviesto, kiaušinių ir cukraus masę.
    Suminkyti tešlą.
    Iš gautos tešlos rankomis formuoti kukuliukus, kuriuos gausiai apvolioti aguonų grūdeliuose.

  3. Kepti kepimo skardoje 10 minučių, 180 C temperatūros orkaitėje, po to apie 7 minutes 220 C temperatūroje, kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė Alma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Ypatingieji kotletai Čenakai Purūs keksiukai Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!