Greita paieška
Receptai
Draugai

Sausainiai "Aguonėlė"

Sausainiai "Aguonėlė"
Sausainiai "Aguonėlė"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Cukrus , 180 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 400 gramų
  • Aguonos , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukti su cukrumi iki baltumo.
    Įmušti kiaušinius.
    Gerai išsukti mikseriu arba plakimo šluotele.

  2. Vanilinį cukrų ir kepimo miltelius atsargiai įmaišyti į miltus.
    Supilti sviesto, kiaušinių ir cukraus masę.
    Suminkyti tešlą.
    Iš gautos tešlos rankomis formuoti kukuliukus, kuriuos gausiai apvolioti aguonų grūdeliuose.

  3. Kepti kepimo skardoje 10 minučių, 180 C temperatūros orkaitėje, po to apie 7 minutes 220 C temperatūroje, kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė Alma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!