Greita paieška
Receptai
Draugai

Sausainiai "Silvanija"

Sausainiai "Silvanija"
Sausainiai "Silvanija"
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas, 82 proc. riebumo , 150 gramų
  • Cukrus , 180 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus , 1 žiupsnelis
  • Miltai, kvietiniai , 400 gramų
  • Riešutai, mišinys , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išsukti su cukrumi iki baltumo. Įmušti kiaušinius. Gerai išsukti plaktuvu arba plakimo šluotele.
Vanilinį cukrų ir kepimo miltelius atsargiai įmaišyti į miltus. Supilti sviesto, kiaušinių ir cukraus masę. Suminkyti tešlą. Iš gautos tešlos rankomis formuoti kukuliukus, kuriuos gausiai apvolioti skaldytuose riešutuose. Riešutus lengva skaldyti mėsos mušimo plaktuku, suvyniojus juos (riešutus) į švarų rankšluostį.
Kepti 10 min. 180o C temperatūros orkaitėje, po to apie 7 minutes 220°Ctemperatūroje, kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė Alma K.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!