Greita paieška
Receptai
Draugai

Sausainiai "Širdelės"

Sausainiai "Širdelės"
Sausainiai "Širdelės"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 200 gramų
  • Miltai , 200 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Margarinas , 200 gramų
  • Migdolai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Persijokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais, išlydytu margarinu ir cukrumi.

  2. Tešlą iškočiokite. Tuomet su formele spauskite širdeles.

  3. Į kiekvieną širdelę įspauskite po migdolo puselę.

  4. Sausainius kepkite apie 15 min. 200-220°C temp. orkaitėje.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šviežių kopūstų sriuba Burokėlių mišrainė su majonezu Dešrelės su bulvėmis Šašlykas orkaitėje Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!