Greita paieška
Receptai
Draugai

Sausainiai šokoladiniai kamuoliukai

Sausainiai šokoladiniai kamuoliukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2,3 stiklinės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 2 gabalai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Rudasis cukrus , 1 stiklinė
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Šokoladas , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą, rudajį ir smulkųjį cukrų sumaišome. Galima naudoti maišytuvą, taip geriau susimaišys.

  2. Tada sudedame vanilę ir mušame po vieną kiaušinius. Viską sumaišome iki vientisos masės.

  3. Sumaišome visus sausus produktus: miltus, kepimo miltelius ir druską

  4. Sumaišome sausus ingredientus su tešlos mase. Maišome iki vientisos masės, kad nebūtų miltų gumuliukų.

  5. Šokoladą susismulkiname, tačiau ne per smulkiai. Ir atšaldome.

  6. Atsargiai sumaišome tešlą su šokolado gabaliukais. Gabaliukus pasirinkite tokius, kad jie nesusimaišytų su tešla į vientisą masę.

  7. Tešlą dėkite į šaldytuvą keletui valandų, tai padės šokolado gabaliukams išlikti gražesniems.

  8. Formuojame sausainiukus, dedame į paruoštą skardą ir kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 8-12 minučių, kol gražiai paruduoja.

Receptą atsiuntė Jiore
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Vištienos kepsniukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!