Sausainiai šokoladiniai kamuoliukai
- Miltai , 2,3 stiklinės
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas , 2 gabalai
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Rudasis cukrus , 1 stiklinė
- Cukrus , 0,5 stiklinės
- Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Šokoladas , 2 stiklinės
Sviestą, rudajį ir smulkųjį cukrų sumaišome. Galima naudoti maišytuvą, taip geriau susimaišys.
Tada sudedame vanilę ir mušame po vieną kiaušinius. Viską sumaišome iki vientisos masės.
Sumaišome visus sausus produktus: miltus, kepimo miltelius ir druską
Sumaišome sausus ingredientus su tešlos mase. Maišome iki vientisos masės, kad nebūtų miltų gumuliukų.
Šokoladą susismulkiname, tačiau ne per smulkiai. Ir atšaldome.
Atsargiai sumaišome tešlą su šokolado gabaliukais. Gabaliukus pasirinkite tokius, kad jie nesusimaišytų su tešla į vientisą masę.
Tešlą dėkite į šaldytuvą keletui valandų, tai padės šokolado gabaliukams išlikti gražesniems.
Formuojame sausainiukus, dedame į paruoštą skardą ir kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 8-12 minučių, kol gražiai paruduoja.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.
Rodyti kitą patarimą