Greita paieška
Receptai
Draugai

Sausainiai "Žąsų kojelės"

Sausainiai "Žąsų kojelės"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Jogurtas , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 500 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Pirmajam įdarui:
  • Medus , 3 valgomieji šaukštai
  • Aguonos , 0,3 stiklinės
Antrajam įdarui:
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš jogurto, kiaušinių, miltų, cukraus ir kepimo miltelių užmaišome tąsią tešlą.

  2. Plonai iškočiojame, išspaudžiame nedidelius skrituliukus ant kiekvieno iš jų dedame įdaro, užklojam vienu po to kitu krašteliu , užspaudžiame, kad neatsidarytų. Įdaro daug nereikia, kad nebėgtų.

  3. Pirmasis įdaras: medų sumaišome su aguonomis

  4. Antrasis įdaras: medų sumaišome su cinamonu, obuolius nulupame supjaustome plonomis skiltelėmis, merkiame iš abiejų pusių į medų ir dedam ant skrituliukų.

  5. Dedame ant paruoštos skardos ir kepame kol gražiai pagels.

Komentarai3
Laura

man nesigavo, žiauriai kieti, nors miltų visų net nesudėjau :( o kokio aliejaus nepamiršot įrašyti?

nijole

Vietoj obuolių ir į šitus galima dėti po šaukštelį obuolienės, dar gal ir riešutą uždėti. Man obuolienė visur tinka ir vietoj uogienės ir vietoj obuolių

Sandra

turetu buti skanus, o gal tu turi kokiu sausainiu ar pyrago recepta su obuoliene? nes as jos labai dauk turiu, reikia kur sunaudot

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Čenakai Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Kepenėlių blyneliai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!