Greita paieška
Receptai
Draugai

Sausainiukai be kiaušinių

Sausainiukai be kiaušinių
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sausainiams:
  • Sviestas , 180 gramų
  • Cukraus pudra , 28 gramai
  • Vanilės ekstraktas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 130 gramų
  • Kukurūzų miltai , 105 gramai
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra
Stalo pabarstymui:
  • Miltai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą labai gerai sumaišykite su cukraus pudra. Įdėkite druskos, vanilės ekstraktą.

  2. Išmaišius masę, po truputėlį dedami miltai, nuolat maišant tešlą. Maišykite iki vientisos masės.

  3. 2 valandoms palikite tešlą šaldytuve.

  4. Pabarstykite miltais stalą, tėkite tešlą ir iškočiokite iki 5 mm storumo.

  5. Su formele formuokite sausainius.

  6. Atsargiai sausainius perdėkite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.

  7. Kepkite 15 minučių įkaitintoje iki 160 laipsnių orkaitėje.

  8. Iškimkite iškeptus sausainius iš orkaitės, pabarstykite juos cukraus pudra, atvėsinkite iki kambario temperatūros ir tiekite.

Receptą atsiuntė Indrė
Komentarai1
Iveta

Neįtikėtinai skanu!!!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Troškintos kiaulienos kepenėlės Naminė pica Paprikų ir pomidorų salotos Krevetės grietinėlės padaže Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!