Greita paieška
Receptai
Draugai
Savaitgalio šašlykai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Kalendra , 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai , 1,5 arbatinio šaukštelio
- Bazilikai , 1 arbatinis šaukštelis
- Imbiero milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Muskatas , 2 žiupsneliai
- Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Čili , 2 žiupsneliai
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai , 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
Reikės:
- Citrina , 0,5 vieneto
- Kiaulienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Visus ingredientus išskyrus kiaulieną ir citriną sumaišykite inde. Su šia mase sumaišykite kubeliais pjaustytą kiaulieną ir palaikykite šaldytuve pusdienį, kartas nuo karto pamaišant.
Suverkite šašlyką ant iešmo ir kepkite ant laužo ar orkaitėje, kol mėsa iškeps, bet išliks sultinga.
Paduodant apšlakstykite citrinos sultimis, valgykite su pomidorų padažu, duona, bulvėmis ar ryžiais. Šašlyką galite kepti ir grilyje.
Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!