Greita paieška
Receptai
Draugai

Savaitgalio šašlykai

Savaitgalio šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Kalendra , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kmynai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Bazilikai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Imbiero milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Muskatas , 2 žiupsneliai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Čili , 2 žiupsneliai
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Reikės:
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Kiaulienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus ingredientus išskyrus kiaulieną ir citriną sumaišykite inde. Su šia mase sumaišykite kubeliais pjaustytą kiaulieną ir palaikykite šaldytuve pusdienį, kartas nuo karto pamaišant.

  2. Suverkite šašlyką ant iešmo ir kepkite ant laužo ar orkaitėje, kol mėsa iškeps, bet išliks sultinga.

  3. Paduodant apšlakstykite citrinos sultimis, valgykite su pomidorų padažu, duona, bulvėmis ar ryžiais. Šašlyką galite kepti ir grilyje.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Kepti pievagrybiai Troškintos kiaulienos kepenėlės Raugintų kopūstų sriuba Čenakai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!