Greita paieška
Receptai
Draugai

Senovinis alus

Senovinis alus
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 11

Kategorijos: Alus, Gėrimai alkoholiniai
Gaminimo instrukcija:
  1. 800 ml alaus,
    2 kiaušinio tryniai,
    5 g sviesto,
    10 g ruginės duonos,
    2 g druskos,
    120 ml grietinėlės.

  2. Alus su duona verdami 3 min. Duona išimama, dedamas sviestas ir užverdama. Tryniai ištrinami su druska. Į karštą alų supilama grietinėlė ir sudedami kiaušinių tryniai, dar truputi pašildoma. Senovinis alus patiekiamas karštas ir keramikiniuose bokaluose

Komentarai11
sisi

kopenhagiete,tai nach** rasai ce apie kaimus tada

Sandra

tai atvaziuok i kopenhaga, paziuresi koks ten "kaimas"

sisi

ai nori jog as pas tave y svecius atlekciau,nu tai sakyk kokiam gi tam kaime esi uzlinkus

Sandra

ei kaimiete, grisk i ta savo kaima, aula, is kurio pabegai

sisi

ei subrendele,as tavo draugystes neprasiau,ko cia kisi savo snapa

Lina Žebrauskienė

su tokiomis nesubrendusiomis kaip tu, tai tik vaiku darzelio lygiu galima bendrauti!

sisi

bet dar kvailesniu bobu nesu macius, prie ko ce apsisikimas, pries rasydamos biski pagalvokit,ka rasot,laikas suaugti

Sandra

teisingai pastebejai :)

Lina Žebrauskienė

tai matai, kad ne tik apsimyzo sitam puslapyje, bet ir apsisiko iki ausu :))))

Sandra

pagal kalba sisi reiskia myst

sisi

nu ce tai grybas,nuo senu senoves kiek zinau,alu geria gerai atsaldyta. pagal tavo recepta jau turi gautis ne alus o myzalas

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kopūstų ir porų salotos Šparaginių pupelių sriuba Dešrelės su bulvėmis Kugelis su cukinija Brendžio kokteilis su sultimis Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!