Greita paieška
Receptai
Draugai

Silkė alaus tešloje

Silkė alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. alaus (geriausia tamsus);
    silpnai sudytos silkes;
    miltu,
    kiausinio ir prieskoniu (jei butina)

  2. silke supjaustyti norimo dydzio gabaliukais. ipilti i dubeni alu, imusti kiausini, ideti prieskoniu ir isplakti. iberti miltu ir ismaisyti. sikes gabaliukus volioti tesloje ir apkepti is abieju pusiu.

Komentarai1
jolanta kasputienė

mama dažnai gamina,aš ne -bet skanu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Vermutas su toniku Nugarinės šašlykas Miltiniai blynai Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!