Greita paieška
Receptai
Draugai

Silkė alaus tešloje

Silkė alaus tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. alaus (geriausia tamsus);
    silpnai sudytos silkes;
    miltu,
    kiausinio ir prieskoniu (jei butina)

  2. silke supjaustyti norimo dydzio gabaliukais. ipilti i dubeni alu, imusti kiausini, ideti prieskoniu ir isplakti. iberti miltu ir ismaisyti. sikes gabaliukus volioti tesloje ir apkepti is abieju pusiu.

Komentarai1
jolanta kasputienė

mama dažnai gamina,aš ne -bet skanu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių salotos Keksas su žaliųjų citrinų glajumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!