Greita paieška
Receptai
Draugai
Silkė pataluose
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Bulvės , 3 vienetai
- Silkė , 450 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Burokėliai , 3 vienetai
- Fermentinis sūris , 100 gramų
- Majonezas , 150 gramų
- Kiaušinis , 3 vienetai
- Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:
Sūdytame vandenyje išvirkime burokėlius (~45 min.), bulves ir morkas. Atvėsinkime, nulupkime ir supjaustykime kubeliais.
Kietai virtus kiaušinius nulupkime ir supjaustome kubeliais.
Silkę ir svogūną supjaustykime mažais kubeliais. Pažiūrėkime, kad silkėje neliktų (matomų) mažų kaulų – siūlelių, reikėtų juos pašalinti.
Nedideliame dubenyje paruoškime "silkę pataluose" - susluoksniuokime ingredientus tokia tvarka: kiaušiniai, majonezas, burokėliai, majonezas, silkė, svogūnai, majonezas, bulvės, svogūnų laiškai, uždengiame sutarkuotu fermenmtiniu sūriu. Šakute paspaudykime, kad sluoksniai priglustų vienas prie kito.
Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!