Greita paieška
Receptai
Draugai

Silkė su grybais

Silkė su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Silkė , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 kilogramas
  • Džiovnti grybai , 30 gramų
  • Konservuotas agurkas , 1 vienetas
  • Šprotai , 40 gramų
  • Pomidorų padažas , 250 gramų
  • Aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Jeigu silkė sūri prieš gaminant būtina išmirkyti. Aliejuje apkepinti smulkiai supjaustytus svogūną, kol jis pasidarys permatomas.

  2. Grybus išplauti, išmirkyti, išvirti ir labai smulkiai supjaustyti, o dar geriau viską maišyti mikseriu-agurką, šprotus, svogūnus.

  3. Paskiausiai įdėti pomidorų padažą. Nuo silkių nuimti odą, išrinkti kaulus ir supjaustyti juostelėmis.

  4. Sumaišyti su padažu, sudėti į stiklainius, suspausti. Valgyti po 2-3 dienų.

Receptą atsiuntė Kamile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Marinuota strimele Paprasta žuvienė Naminė pica Bulviniai vėdarai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!