Greita paieška
Receptai
Draugai

Silkė su grybais

Silkė su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Silkė , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 kilogramas
  • Džiovnti grybai , 30 gramų
  • Konservuotas agurkas , 1 vienetas
  • Šprotai , 40 gramų
  • Pomidorų padažas , 250 gramų
  • Aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Jeigu silkė sūri prieš gaminant būtina išmirkyti. Aliejuje apkepinti smulkiai supjaustytus svogūną, kol jis pasidarys permatomas.

  2. Grybus išplauti, išmirkyti, išvirti ir labai smulkiai supjaustyti, o dar geriau viską maišyti mikseriu-agurką, šprotus, svogūnus.

  3. Paskiausiai įdėti pomidorų padažą. Nuo silkių nuimti odą, išrinkti kaulus ir supjaustyti juostelėmis.

  4. Sumaišyti su padažu, sudėti į stiklainius, suspausti. Valgyti po 2-3 dienų.

Receptą atsiuntė Kamile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Gaivios salotos Pomidorų sriuba su ryžiais Keksiukai su spanguolėmis Salotos su lašiša Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!