Greita paieška
Receptai
Draugai

Skaniausi šašlykai

Skaniausi šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Aviena , 500 gramų
  • Pomidorai , 200 gramų
  • Baklažanai , 200 gramų
  • Svogūnai, raudonieji , 1 galva
Gaminimo instrukcija:
  1. Aviena supjaustoma 2 cm ilgio ir 1 cm storio gabaliukais, truputį pamušama ir šiek tiek palaikoma iš aliejaus, svogūnų, pipirų, druskos bei sukapotų česnakų paruoštame marinate. Marinate užtenka laikyti apie 2 val., tačiau geriausiai išsimarinuoja per naktį šaldytuve palikta mėsa.

  2. Po to ji sumaustoma ant iešmų pakaitomis su pomidorų gabaliukais, svogūnais ir baklažanų griežinėliais.

  3. Kepama ant medžio žarijų arba tiesiog keptuvėje aliejuje ar margarine.

  4. Skanaus.

Receptą atsiuntė Diana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Žemaičių blynai su faršu Paprasta žuvienė Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!