Greita paieška
Receptai
Draugai
Skaniausi šašlykai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Druska , 2 žiupsneliai
- Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
- Svogūnai , 1 galva
- Česnakai , 2 skiltelės
- Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
Reikės:
- Aviena , 500 gramų
- Pomidorai , 200 gramų
- Baklažanai , 200 gramų
- Svogūnai, raudonieji , 1 galva
Gaminimo instrukcija:
Aviena supjaustoma 2 cm ilgio ir 1 cm storio gabaliukais, truputį pamušama ir šiek tiek palaikoma iš aliejaus, svogūnų, pipirų, druskos bei sukapotų česnakų paruoštame marinate. Marinate užtenka laikyti apie 2 val., tačiau geriausiai išsimarinuoja per naktį šaldytuve palikta mėsa.
Po to ji sumaustoma ant iešmų pakaitomis su pomidorų gabaliukais, svogūnais ir baklažanų griežinėliais.
Kepama ant medžio žarijų arba tiesiog keptuvėje aliejuje ar margarine.
Skanaus.
Receptą atsiuntė Diana
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!