Greita paieška
Receptai
Draugai

Skaniausi šašlykai

Skaniausi šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Aviena , 500 gramų
  • Pomidorai , 200 gramų
  • Baklažanai , 200 gramų
  • Svogūnai, raudonieji , 1 galva
Gaminimo instrukcija:
  1. Aviena supjaustoma 2 cm ilgio ir 1 cm storio gabaliukais, truputį pamušama ir šiek tiek palaikoma iš aliejaus, svogūnų, pipirų, druskos bei sukapotų česnakų paruoštame marinate. Marinate užtenka laikyti apie 2 val., tačiau geriausiai išsimarinuoja per naktį šaldytuve palikta mėsa.

  2. Po to ji sumaustoma ant iešmų pakaitomis su pomidorų gabaliukais, svogūnais ir baklažanų griežinėliais.

  3. Kepama ant medžio žarijų arba tiesiog keptuvėje aliejuje ar margarine.

  4. Skanaus.

Receptą atsiuntė Diana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Silkė su cinamonu Purūs keksiukai Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!