Skaniausia lazanija
- Lazanijos lakštai , 1 pakelis
- Jautiena, malta , 600 gramų
- Pomidorai, konservuoti, smulkinti , 1 skardinė
- Svogūnai , 1 vienetas
- Sūris , 300 gramų
- Sviestas , 20 gramų
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Pienas , 1 stiklinė
- Prieskoniai , 2 žiupsneliai
Paruošti mėsos padažą:
Keptuvėje apkepinti smulkintą svogūną ir faršą, kai mėsa jau bus kiek apkepusi, įdėti konservuotus pomidorus ir palikti pasitroškinti. Pagardinti žiupsneliu prieskonių.Paruošti baltą padažą:
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti miltus, supilti kambario temperatūros pieną, suberti likusius prieskonius. Visą laiką maišyti ant nedidelės ugnies, kol padažas pradės tirštėti. Tuomet nuimti nuo ugnies.Į gilesnį indą sluoksniuoti:
Lazanijos lakštai
Baltas padažas
Lazanijos lakštai
Mėsos padažas.
Mėsos padaže gali būti nemažai pomidorų skysčio - jis susigers į lazanijos lakštus.
Baigti sluoksniuoti taip:
Lazanijos lakštai
Baltas padažas
Tarkuotas fermentinis sūris.Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųBulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimą