Greita paieška
Receptai
Draugai

Skaniausia lazanija

Skaniausia lazanija
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Makaronų apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lazanijos lakštai , 1 pakelis
  • Jautiena, malta , 600 gramų
  • Pomidorai, konservuoti, smulkinti , 1 skardinė
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Sūris , 300 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Prieskoniai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošti mėsos padažą:
    Keptuvėje apkepinti smulkintą svogūną ir faršą, kai mėsa jau bus kiek apkepusi, įdėti konservuotus pomidorus ir palikti pasitroškinti. Pagardinti žiupsneliu prieskonių.

  2. Paruošti baltą padažą:
    Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti miltus, supilti kambario temperatūros pieną, suberti likusius prieskonius. Visą laiką maišyti ant nedidelės ugnies, kol padažas pradės tirštėti. Tuomet nuimti nuo ugnies.

  3. Į gilesnį indą sluoksniuoti:
    Lazanijos lakštai
    Baltas padažas
    Lazanijos lakštai
    Mėsos padažas.

    Mėsos padaže gali būti nemažai pomidorų skysčio - jis susigers į lazanijos lakštus.

    Baigti sluoksniuoti taip:
    Lazanijos lakštai
    Baltas padažas
    Tarkuotas fermentinis sūris.

  4. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!