Greita paieška
Receptai
Draugai

Skaniausia lazanija

Skaniausia lazanija
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Makaronų apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lazanijos lakštai , 1 pakelis
  • Jautiena, malta , 600 gramų
  • Pomidorai, konservuoti, smulkinti , 1 skardinė
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Sūris , 300 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Prieskoniai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošti mėsos padažą:
    Keptuvėje apkepinti smulkintą svogūną ir faršą, kai mėsa jau bus kiek apkepusi, įdėti konservuotus pomidorus ir palikti pasitroškinti. Pagardinti žiupsneliu prieskonių.

  2. Paruošti baltą padažą:
    Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti miltus, supilti kambario temperatūros pieną, suberti likusius prieskonius. Visą laiką maišyti ant nedidelės ugnies, kol padažas pradės tirštėti. Tuomet nuimti nuo ugnies.

  3. Į gilesnį indą sluoksniuoti:
    Lazanijos lakštai
    Baltas padažas
    Lazanijos lakštai
    Mėsos padažas.

    Mėsos padaže gali būti nemažai pomidorų skysčio - jis susigers į lazanijos lakštus.

    Baigti sluoksniuoti taip:
    Lazanijos lakštai
    Baltas padažas
    Tarkuotas fermentinis sūris.

  4. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nuo kepenų nulupti plėvę lengviausiai jas prieš tai nuplikius verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Salotos su lašiša Virtų bulvių cepelinai su mėsa Čenakai Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!