Greita paieška
Receptai
Draugai
Skanulio Armėniškas šašlykas
Kategorijos:
Mėsos apkepas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Aviena (gali būti kiauliena) , 1 kilogramas
- Svogūnai , 4 vienetai
- Actas , 1 stiklinė
- Paprika, raudona , 1 vienetas
- Anyžiai , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Avieną (gali būti ir kitokia mėsa) supjaustyti nedideliais gabalėliais. Į tą patį dubenį Įdėti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir užpilti marinatu ( actu, pjaustyta paprika ir anyžiais). Gerai išmaišyti ir mažiausiai 2 valandoms padėti į šaldytuvą.
Paruoštą mėsą verti ant iešmų, o iešmo galuose užmauti po gabalėlį lašinio. Mėsą pabarstyti miltais ir kepti ant karštų žarijų.
Garnyras — svogūno griežinėliai ir petražolės.
Receptą atsiuntė Mindaugas
Komentarai1
- Komentuoti
Pievos

Armenai niekada nemarinuoja su actu....
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!