Greita paieška
Receptai
Draugai

Skanulio Armėniškas šašlykas

Skanulio Armėniškas šašlykas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Mėsos apkepas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aviena (gali būti kiauliena) , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Actas , 1 stiklinė
  • Paprika, raudona , 1 vienetas
  • Anyžiai , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:

Avieną (gali būti ir kitokia mėsa) supjaustyti nedideliais gabalėliais. Į tą patį dubenį Įdėti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir užpilti marinatu ( actu, pjaustyta paprika ir anyžiais). Gerai išmaišyti ir mažiausiai 2 valandoms padėti į šaldytuvą.
Paruoštą mėsą verti ant iešmų, o iešmo galuose užmauti po gabalėlį lašinio. Mėsą pabarstyti miltais ir kepti ant karštų žarijų.
Garnyras — svogūno griežinėliai ir petražolės.

Receptą atsiuntė Mindaugas
Komentarai1
Pievos

Armenai niekada nemarinuoja su actu....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Maltos vištienos Kijevo kotletai Virtos “gėlytės” Mieliniai čeburėkai Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!