Greita paieška
Receptai
Draugai
Skanulio Armėniškas šašlykas
Kategorijos:
Mėsos apkepas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Aviena (gali būti kiauliena) , 1 kilogramas
- Svogūnai , 4 vienetai
- Actas , 1 stiklinė
- Paprika, raudona , 1 vienetas
- Anyžiai , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Avieną (gali būti ir kitokia mėsa) supjaustyti nedideliais gabalėliais. Į tą patį dubenį Įdėti griežinėliais supjaustytus svogūnus ir užpilti marinatu ( actu, pjaustyta paprika ir anyžiais). Gerai išmaišyti ir mažiausiai 2 valandoms padėti į šaldytuvą.
Paruoštą mėsą verti ant iešmų, o iešmo galuose užmauti po gabalėlį lašinio. Mėsą pabarstyti miltais ir kepti ant karštų žarijų.
Garnyras — svogūno griežinėliai ir petražolės.
Receptą atsiuntė Mindaugas
Komentarai1
- Komentuoti
Pievos

Armenai niekada nemarinuoja su actu....
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!