Greita paieška
Receptai
Draugai

Skanuoliai šašlykai su arbatos marinatu

Skanuoliai šašlykai su arbatos marinatu
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Juodoji arbata , 150 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Bazilikų lapai, smulkinti , 1 saujelė
  • Čiobreliai , 1 saujelė
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 kilogramas
  • Kiaulienos sprandinė , 1,5 kilogramo
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Kalendra
Gaminimo instrukcija:

Pasiruošti arbatos marinatą: 150g arbatos (1 litrui vandens). Kai arbata atvės , perkošus užpilti pjaustytą mėsą. Arbatoje marinuoti mėsą apie 3 val.

Tada nusunkti mėsą (kad liktų šiek tiek skysčio), berti pjaustytus svogūnus.

Viską apibarstyti prieskoniais ir palikti marinuotis dar 2-3 valandoms.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Santa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Medaus, šokolado ir bananų pyragas Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Kiaulienos nugarinė su sūriu Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!