Greita paieška
Receptai
Draugai

Skanūs varškėčiai

Skanūs varškėčiai
Rekomenduojame:
Įvertino 27 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai , 1 stiklinė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištrinkite varškę, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir išmaišykite.

  2. Padarykite blynukus, padėkite juos ant miltais pabarstytos lentelės.

  3. Įkaitinkite aliejų ir kepkite varškėčius.

  4. Jei norite, kad geriau pakiltų, įdėkite kepimo miltelių.

  5. Tiekite su uogiene, grietine ar jogurtu.

Receptą atsiuntė Diana
Komentarai1
Agniete

Tokie minkstuciai gaunasi. Tik atsargiai kepkit, nes labai daug varskytes juose, tad greitai svyla. Nu bet labai skanus :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Purūs keksiukai Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!