Greita paieška
Receptai
Draugai
Skanus varškės apkepas
Kategorijos:
Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Sviestas , 55 gramai
- Cukrus , 115 gramų
- Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos žievelė , 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Kvietiniai miltai , 60 gramų
- Varškė , 400 gramų
- Pienas , 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Sviestą išsukti su cukrumi.
Įmaišyti citrinos sultis ir smulkiai sutarkuotas citrinos žieveles.
Kiaušiniai turi būti 2 dideli, jei maži - 4 kiaušiniai. Atskirti trynius nuo baltymų ir atskiruose induose išplakti.
Kiaušinio trynius sumaišyti su turimu cukraus plakiniu.
Varškę išmaišyti su miltais ir pienu. Sumaišyti varškės masę su kiaušinių trynių mase.
Įmaišyti į apkepo masę iki standumo išplaktus baltymus.
Supilti apkepo tešlą į kepimo indą ir kepti iki 200 laipsnių orkaitėje 45 min. Jei kepimo indas bus aukštesnis nei 5 cm, gali tekti kepti ilgiau.
Receptą atsiuntė Andžela
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!