Greita paieška
Receptai
Draugai

Skanus varškės apkepas

Skanus varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 55 gramai
  • Cukrus , 115 gramų
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos žievelė , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 60 gramų
  • Varškė , 400 gramų
  • Pienas , 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukti su cukrumi.

  2. Įmaišyti citrinos sultis ir smulkiai sutarkuotas citrinos žieveles.

  3. Kiaušiniai turi būti 2 dideli, jei maži - 4 kiaušiniai. Atskirti trynius nuo baltymų ir atskiruose induose išplakti.

  4. Kiaušinio trynius sumaišyti su turimu cukraus plakiniu.

  5. Varškę išmaišyti su miltais ir pienu. Sumaišyti varškės masę su kiaušinių trynių mase.

  6. Įmaišyti į apkepo masę iki standumo išplaktus baltymus.

  7. Supilti apkepo tešlą į kepimo indą ir kepti iki 200 laipsnių orkaitėje 45 min. Jei kepimo indas bus aukštesnis nei 5 cm, gali tekti kepti ilgiau.

Receptą atsiuntė Andžela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Čenakai Marinuota strimele Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!