Greita paieška
Receptai
Draugai

Skanusis Tiramisu

Skanusis Tiramisu
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 2

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Maskarponės sūris , 500 gramų
  • Biskvitiniai piršteliai , 15 vienetų
  • Kiaušinio baltymai , 5 vienetai
  • Kiaušinio tryniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Brendis , 50 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis , 50 gramų
  • Kava , 1 stiklinė
  • Kakava , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite kiaušinius atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius ir cukrų labai gerai išplakite, kol masė pasidarys tąsi. Įmaišykite Maskarponės sūrį.

  2. Išplakite baltymus iki standumo. Ji turi gautis labai standi, kad apvertus indą, masė iš jo neišbėgtų. Atidžiai baltymus įmaišykite į prieš tai paruoštą masę. Turi gautis vientisa kremo konsistencija.

  3. Sumaišykite kavą su brendžiu.

  4. Pasiruoškite 20 - 25 cm skersmes indą. Pamirkytike biskvitinius pirštelius kavos ir brendžio mišinyje ir dėkite ant indo dugno.

  5. Ant viršaus sudėkite pusę kremo ir lengvai paskirstykite jį ant biskvitų. Patarkuokite šokolado ir kartokite veiksmus: biskvitiniai piršteliai, kremas, tarkuotas šokoladas.

  6. Ant viršaus pabarstykite kakavos pagal skonį.

  7. Paruoštą desertą laikykite šaldytuve 5 - 6 h, kol sustengs.

Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai2
gerda

kelis trynius maisyti su cukrumi ir kelis baltymus isplakti nk nesupratau kiek ju kur naudoti

as

niam naim

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kotletai su varške Burokėlių salotos Purūs keksiukai Lietiniai su dešrelėmis Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!