Greita paieška
Receptai
Draugai

Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais

Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žuvis, rūkyta , 200 gramų
  • Kapariai, marinuoti , 1 sauja
  • Pienas , 400 mililitrų
  • Porai , 0,5 vieneto
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodi pipirai , 1 žiupsnelis
  • Čiobreliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kmynai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį). Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus!

  2. Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai

  3. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
 
 
Komentarai1
Viktorija

Super sriubyte! Labai labai skani!

Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Angliška arbata su pienu Dance in the Wood Vištienos širdelių guliašas Dancing bubbles Mielinė plonapadės picos tešla Svogūnų pyragas (Onion cake)
Reklama
Prisijunk prie mūsų!