Greita paieška
Receptai
Draugai

Skrebutis su česnku

Skrebutis su česnku
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Prancūziškas batonas , 1 vienetas
  • Sviestas , 50 gramų
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Čili , 1 vienetas
  • Druska
  • raudonėlis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti keptuvėje. Česnaką ir čilį pipirą susmulkinti, sudėti į ištirpintą sviestą.

  2. Viską maišyti, įberti druskos, raudonėlio. Kepti kol česnakas truputį apskrus.

  3. Batoną supjaustyti riekelėmis ir tepti česnaku su sviestu. Riekeles sudėti į kepimo skardą, kepti orkaitėje 160 laipsnių kol apskrus batonas.

Receptą atsiuntė Jelena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidoru ir kiaušiniu salotos Makaronai su pomidorais ir sūriu KRIAUŠIENĖ Burokėlių salotos Ispaniškos pomidorų salotos Blyneliai su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!