Greita paieška
Receptai
Draugai

Skrebutis su česnku

Skrebutis su česnku
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Prancūziškas batonas , 1 vienetas
  • Sviestas , 50 gramų
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Čili , 1 vienetas
  • Druska
  • raudonėlis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti keptuvėje. Česnaką ir čilį pipirą susmulkinti, sudėti į ištirpintą sviestą.

  2. Viską maišyti, įberti druskos, raudonėlio. Kepti kol česnakas truputį apskrus.

  3. Batoną supjaustyti riekelėmis ir tepti česnaku su sviestu. Riekeles sudėti į kepimo skardą, kepti orkaitėje 160 laipsnių kol apskrus batonas.

Receptą atsiuntė Jelena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Raugintų kopūstų sriuba Žemaičių blynai su faršu Paprasta žuvienė Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!