Greita paieška
Receptai
Draugai

"Skruzdelyno" sausainukai

"Skruzdelyno" sausainukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 300 gramų
  • Kiaušinai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai (tryniai) , 1 vienetas
  • Actas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė (riebi) , 1 stiklinė
  • Medus , 3 stiklinės
  • Vanduo , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Miltus persijokite, sudėkite visus produktus ir suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka. Jei reikia įberkite daugiau miltų.
Iš tešlos suformuokite kamuoliuką, suvyniokite į maistinę plėvelę, dėkite į šaldytuvą 12 val.
Atvėsusią tešlą išdaužykite gerai kočėlu, muškite tešlą apie 3-5 minutes :)
Tešlą iškočiokite labai labai plonai apiberkite truputi miltais ir susukite kaip vyniotinį
Supjaustykite įstrižai. Kepti įkaitintame aliejuje.
Paruošti sirupą - Į puodelį sudėkite medų, cukrų bei vandenį ir išvirkite sirupą. Virti reikia apie 5 minutes, kol įlašinus į šaltą vandenį susidarys lipnus lašelis arba patikrtint galite įmerkę juostelės kraštelį, jei palietus kraštelį sirupas tempiasi – vadinasi išviręs.
Kiekvieną sausainį pamerkti į sirupą

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Čenakai Raugintų kopūstų sriuba Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!