Greita paieška
Receptai
Draugai

Skumbrė normandiškai

Skumbrė normandiškai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 4 skumbrės (apie 250 g)
    2 svogūnai
    5 dideli obuoliai
    250 ml sidro (geriau obuolių)
    50 ml obuolių acto
    30 g sviesto
    10 nedidelių svogūnų laiškai
    druskos, pipirų

  2. Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogūną ir obuolį, juos supjaustyti apvaliomis skiltelėmis. Įdėti į puodą, ant jų uždėti žuvį, įpilti sidro ir acto. Užvirti ir pavirinti dar 5 min. ant silpnos ugnies. Po to nuimti ir atvėsinti puode. Nulupti likusius obuolius, supjaustyti į 4 dalis. Keptuvėje pašildyti sviestą ir sudėti supjaustytus obuolius. Greitai vartant apkepti (atsargiai, kad nepasidarytų košė). Iš žuvies padaryti filė, išdėlioti į serviravimo lėkštę, papuošti obuoliais. Lėkštę padėti karštai. Nuovirą pavirinti, kad sumažėtų iki 3-jų ketvirčių ir apipilti filė. Pabarstyti pipirais, smulkintais svogūnų laiškais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos širdelių guliašas Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” Marinuota strimele Astros kepsnys
Reklama
Prisijunk prie mūsų!