Greita paieška
Receptai
Draugai

Skumbrė normandiškai

Skumbrė normandiškai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 4 skumbrės (apie 250 g)
    2 svogūnai
    5 dideli obuoliai
    250 ml sidro (geriau obuolių)
    50 ml obuolių acto
    30 g sviesto
    10 nedidelių svogūnų laiškai
    druskos, pipirų

  2. Nuvalytas skumbres pabarstyti druska ir pipirais. Nulupti svogūną ir obuolį, juos supjaustyti apvaliomis skiltelėmis. Įdėti į puodą, ant jų uždėti žuvį, įpilti sidro ir acto. Užvirti ir pavirinti dar 5 min. ant silpnos ugnies. Po to nuimti ir atvėsinti puode. Nulupti likusius obuolius, supjaustyti į 4 dalis. Keptuvėje pašildyti sviestą ir sudėti supjaustytus obuolius. Greitai vartant apkepti (atsargiai, kad nepasidarytų košė). Iš žuvies padaryti filė, išdėlioti į serviravimo lėkštę, papuošti obuoliais. Lėkštę padėti karštai. Nuovirą pavirinti, kad sumažėtų iki 3-jų ketvirčių ir apipilti filė. Pabarstyti pipirais, smulkintais svogūnų laiškais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Salotos su lašiša Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Pievagrybių padažas Čirviniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!