Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotas desertas su maskarponės sūriu

Sluoksniuotas desertas su maskarponės sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Šokoladas , 50 gramų
  • Plakta grietinėlė , 6 valgomieji šaukštai
  • Maskarponės sūris , 170 gramų
  • Amareto likeris , 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Bananai , 3 vienetai
  • Skrudinti migdolai , 30 gramų
  • Bandelės , 8 riekės
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodelį sudėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą ir 4 šaukštus grietinėlės. Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje. Išplakite ir atvėsinkite, kad masė būtų šilta.

  2. Suplakite maskarponės sūrį, amaretą, cukrų ir likusius 2 šaukštus plaktos grietinėlės. Plakite iki tol, kol pradės tirštėti.

  3. Paruoškite stiklines ar vyno taures, į kurias dėsite desertą. Į kiekvieną iš jų įdėkite po riekelę bandelės (geriausiai tinka saldi, minkšta bandelė - pynutė).

  4. Ant viršaus sluoksniuojame banano gabalėlius, maskarponės masę, šokoladinę masę ir migdolus. Dar kartelį pakartojame ir tiekiame!

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai1
Niam

Kaip skaiai atrodo!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!