Sluoksniuotas desertas su maskarponės sūriu
- Šokoladas , 50 gramų
- Plakta grietinėlė , 6 valgomieji šaukštai
- Maskarponės sūris , 170 gramų
- Amareto likeris , 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
- Bananai , 3 vienetai
- Skrudinti migdolai , 30 gramų
- Bandelės , 8 riekės
Į puodelį sudėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą ir 4 šaukštus grietinėlės. Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje. Išplakite ir atvėsinkite, kad masė būtų šilta.
Suplakite maskarponės sūrį, amaretą, cukrų ir likusius 2 šaukštus plaktos grietinėlės. Plakite iki tol, kol pradės tirštėti.
Paruoškite stiklines ar vyno taures, į kurias dėsite desertą. Į kiekvieną iš jų įdėkite po riekelę bandelės (geriausiai tinka saldi, minkšta bandelė - pynutė).
Ant viršaus sluoksniuojame banano gabalėlius, maskarponės masę, šokoladinę masę ir migdolus. Dar kartelį pakartojame ir tiekiame!
- Komentuoti

Kaip skaiai atrodo!
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą