Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Avietės , 1 vienetas
  • Mėlynės , 100 gramų
  • Bananai , 100 gramų
  • Mascarpone sūris , 250 mililitrų
  • Grietinėlė , 250 mililitrų
  • Cukraus pudra
  • Citrinos žievelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele (pagal skonį). Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.

  2. Sudėkite į taures ar vieną gilų indą kremą, smulkintus arba trintus bananus, vėl kremą, mėlynes, kremą, avietes, kremą. Baikite puošti uogomis.

  3. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

  4. Skanaus

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Paprikų ir pomidorų salotos Moliūgų sriuba su ryžiais Pomidoru ir kiaušiniu salotos Grybų padažas Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!