Greita paieška
Receptai
Draugai
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Kategorijos:
Šalti desertai, Desertai, saldumynai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaušinai , 4 vienetai
- Grietinė , 250 gramų
- Druska , 1 žiupsnelis
- Miltai
- Aliejus virimui
- Mascarpone sūris , 500 gramų
- Grietinėlė , 320 mililitrų
- Cukrus , 100 gramų
- Vanilės lazdelė , 1 vienetas
- Šokoladas, juodasis , 100 gramų
- Likeris "POÉMA Creme" , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražia i pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.
Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
Viliojančio saldumo!
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!