Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)

Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušinai , 4 vienetai
  • Grietinė , 250 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Miltai
  • Aliejus virimui
  • Mascarpone sūris , 500 gramų
  • Grietinėlė , 320 mililitrų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Vanilės lazdelė , 1 vienetas
  • Šokoladas, juodasis , 100 gramų
  • Likeris "POÉMA Creme" , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražia i pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.

  2. Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

  3. Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.

  4. Viliojančio saldumo!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Šašlykas orkaitėje Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!