Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais
- Sluoksniuota bemielė tešla , 350 gramų
- Konservuoti persikai , 250 gramų
- Kiaušinio trynys , 1 vienetas
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus , 3 arbatiniai šaukšteliai
- Maltas cinamonas , 1 žiupsnelis
- Cukraus pudra , 3 valgomieji šaukštai
Tešlą atšildom, jei sušaldytą perkam. Ištiesinam ir suradę puodelį, stiklinę ar kokį kitą apvalainą rakandą, darome apskritimus. Pusę padarytų apskritimų dedame į šalį, likusiems išpjauname vidurius su mažesne stiklinaite.
Skrituliukus ir žiedelius sudedame vienas ant kito. Gautus tešlos dubenėlius sudedam į kepimo popierium išklotą skardą ir į kiekvieno vidų dedame po persiko puselę. Apibarstom cinamonu.
Kiaušinio trynio, grietinėlės bei cukraus plakiniu aptepam tešlą aplink persikų puseles. Galima apibarstyti rupiu cukrumi, bet aš to nedariau. Ir taip skanu buvo. Kepiau 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius pyragaičius apibarsčiau cukraus pudra. SKANAUS!
- Komentuoti

mmm oas maniau receptukas bus isamiai tai tiek ir pacios suprantam kad galima nusipirkti ir daryti ek nusivyliau ...:((

:)

Gražus receptukas, turėtų būti skanu :) bet aš atrodo suprantu, kodėl jis ne konkursinis, labai jau paprasti ingredientai :) nusiperki sluoksniuotą tesla ir tiek, o jei va būtų jos gamyba, tai kitas reikalas :) bet kokiu atveju, šiandien išbandysiu :)

O sis receptas dalyvauja velyku konkurse?
Jei ne - butinai idekit

Ohoho tik dabar pamaciau ta skanesta !
Panašūs receptai
Daugiau receptųKepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.
Rodyti kitą patarimą