Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sluoksniuota bemielė tešla , 3 lapai
  • Kalakutienos filė , 300 gramų
  • Pievagrybiai , 150 gramų
  • Paprika , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.

  2. Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
    Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.

  3. Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
    Juos sumaišome su smulkinta kalakutiena.

  4. Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
    Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir, užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
    Taip padarome su visa tešla ir įdaru.

  5. Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Grybų padažas Salotos su lašiša Čenakai Česnakinis padažas kebabams Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!