Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kepenėlių įdaru

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kepenėlių įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sluoksniuota tešla , 500 gramų
  • Kepenėlės, jaučio , 300 gramų
  • Svogūnai , 200 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį dedame kepenis ir verdame apie 25 minutes.

  2. Keptuvėje pakepiname smulkintus svogūnus.

  3. Atvėsintas kepenėles sumalame ir sumaišome su kepintu svogūnu ir prieskoniais.

  4. Tešlą supjaustome kvadratėliais ir ant tešlo krašto dedame kepenėlių įdaro.

  5. Sulenkiame ir kraštus užspaudžiame.

  6. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Lijana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvies vyniotinis Mielinė plonapadės picos tešla Kepta žuvis marinate Keksiukai su spanguolėmis Grietinėlėje troškinti ešeriai Sumuštiniai su šprotais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!