Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kepta vištiena ir pelėsiniu sūriu

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kepta vištiena ir pelėsiniu sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota , 1 pakelis
  • Vištiena, kepta , 300 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Sūris, pelėsinis , 100 gramų
  • Pievagrybiai , 150 gramų
  • Rozmarinas , 1 valgomasis šaukštas
  • Pipiarai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinti pievagrybiu ir pakepinti svieste, kartu susmulkiai kapotais svogūnais. Kaip apskrus suberti supjaustytą sūrį ir prieskonius. Kepti kol sūris išsilydys.

  2. Tešlą supjaustyti kvadratėliai, patepti lydytu sviestu, uždėti gabalėlį vištienos ir įšakštą pievagrybių įdaro. Pyragėliu užlenkti kaip skareles. Patepti kiaušinio plakiniu, užbarstyti sezamo sėklų. Kepti 180 °C temp. , apie 15-20 min.

Receptą atsiuntė Irvyda
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Troškintos kiaulienos kepenėlės Silkė su cinamonu Grybų padažas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!