Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, bemielė , 500 gramų
  • Varškė, trinta , 200 gramų
  • Česnakai, susmulkintas , 2 skiltelės
  • Druska, , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Špinatai , 1 sauja
  • Vyšniniai pomidorai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sluoksniuotą tešlą atšildyti, supjaustyti kvadratėliais ir jais iškloti keksiukų formeles.

  2. Vidų užpildyti varškės įdaru (sumaišyti pertrintą varškę, smulkintus česnakus bei špinatus, kiaušinį, įberti druskos). Ant viršaus uždėti vyšninį pomidorą.

  3. Kepti iki 220°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krabų lazdelių suktinukai Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Ridikėlių ir agurkų salotos Rikotos sūrio pyragas Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!