Greita paieška
Receptai
Draugai

Sluoksniuotos žuvies salotos

Sluoksniuotos žuvies salotos
Sluoksniuotos žuvies salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 200 gramų
  • Silkė , 300 gramų
  • Kiaušinai , 5 vienetai
  • Sūris , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Majonezas , 200 gramų
  • Žalumynai , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kietai virtus, nuluptus kiaušinius sutarkuoti.
    Sūrį sutarkuoti.
    Žuvį (silkė gali būti keičiama šaltai rūkyta lašiša, skumbre, konservuotu tunu), svogūnus, žalumynus susmulkinti.

  2. Sluoksniuoti į indą:
    1. pusė tarkuotų kiaušinių masės
    2. sūris
    3. plonas sluoksnis majonezo
    4. žuvis
    5. svogūnas
    6. varškė (galima supjaustyti supresuotą pakelio turinį juostelėmis, kad būtų lengviau išdėlioti)
    7. kiaušinis
    8. plonas sluoksnis majonezo
    9. žalumynai

    Palikti pastovėti bent kelioms valandoms.

Receptą atsiuntė Virginija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Salotos su lašiša Salotos su lašiša Gardziosios sluoksines tuno salotos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!