Greita paieška
Receptai
Draugai

Slyvų blyneliai su mėtų padažu

Slyvų blyneliai su mėtų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Slyvos, džiovintos , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Grietinė , 1 arbatinis šaukštelis
  • riebalai , 100 gramų
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Mėtos, smulkintos , 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, cukranendrių , 2 valgomieji šaukštai
  • Vyno actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 3 valgomieji šaukštai
  • Perlinis cukrus , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Slyvas gerai išmirkyti karštame vandenyje, išimti kauliukus ir nusausinti. Kiaušinį, miltus, druską, grietinę su trupučiu vandens gerai išplakti, kad tešla lengvai kristų nuo šaukšto. Į tešlą sudėti supjaustytas slyvas, išmaišyti ir kepti blynus įkaitintoje keptuvėje. Valgau kartu su mėtų padažu, kurias auginu vazonėlyje, - švieži, smulkiai supjaustyti mėtų lapeliai sumaišomi su cukrumi, vyno actu ir vandeniu. Apibarstau perliniu cukrumi.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Sūrio lazdelės Cukinija žiemai "Donecko" Želė tortas „Vasarėlė“ KRIAUŠIENĖ Mielinė plonapadės picos tešla
Reklama
Prisijunk prie mūsų!