Greita paieška
Receptai
Draugai
Smetoniškas silkių paštetas
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Silkių filė , 2 vienetai
- Bulvės su lupena, virtos , 2 vienetai
- Svogūnai , 1 galva
- Rauginti kopūstai , 1 saujelė
- Poro gabalėlis , 1 vienetas
- Spanguolės , 1 vienetas
- Graikiniai riešutai , 1 saujelė
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- aliejus kepimui
Gaminimo instrukcija:
Virtas bulves nulupti.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, apkepti aliejuje, atvėsinti.
Raugintus kopūstus nuspausti, užberti cukraus.
Silkę, bulves, kopūstus ir svogūnus sumalti arba susmulkinti smulkintuvu.
Įberti pipirų ir gerai išmaišyti. Sudėti į patiekimo indą, suformuoti žuvies siluetą. Iš spanguolės padaryti akį, žvynus – iš graikiškų riešutų puselių. Apkaišioti poro juostelėmis.
Skanaus !
Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!