Greita paieška
Receptai
Draugai

Smetoniškas silkių paštetas

Smetoniškas silkių paštetas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Silkių filė , 2 vienetai
  • Bulvės su lupena, virtos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Rauginti kopūstai , 1 saujelė
  • Poro gabalėlis , 1 vienetas
  • Spanguolės , 1 vienetas
  • Graikiniai riešutai , 1 saujelė
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • aliejus kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtas bulves nulupti.

  2. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, apkepti aliejuje, atvėsinti.

  3. Raugintus kopūstus nuspausti, užberti cukraus.

  4. Silkę, bulves, kopūstus ir svogūnus sumalti arba susmulkinti smulkintuvu.

  5. Įberti pipirų ir gerai išmaišyti. Sudėti į patiekimo indą, suformuoti žuvies siluetą. Iš spanguolės padaryti akį, žvynus – iš graikiškų riešutų puselių. Apkaišioti poro juostelėmis.
    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Citrinų pyragas Purūs keksiukai Česnakinis padažas kebabams Salotos "Į gamtą"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!