Šokaladiniai sausainiai su saldainiukais
- Sviestas , 125 gramai
- Cukrus , 300 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Vanilinis cukrus , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai , 450 gramų
- Kakavos milteliai , 100 gramų
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Saldainiai, maži , 150 gramų
Giliame dubenyje margariną ištrinkite su cukrumi, kiaušiniais ir vaniliniu cukrumi. Dar paplakite plaktuvu, kad masė būtų panaši į kremą.
Kitame inde miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir kakava. Įmaišykite miltų mišinį į kiaušinių masę. Gerai išmaišykite, kad tešla būtų vientisa. Formuokite sausainius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Formuokite sausainius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant kiekvieno sausainio išdėliokite po 1 - 8 saldainukus. Palikite tarpus tarp sausainių, nes jie išsiplės (į skardą turi tilpti apie 12 sausainukų).
Kepkite 175°C temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSalotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.
Rodyti kitą patarimą