Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinė „Pascha“

Šokoladinė „Pascha“
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 500 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Cukraus pudra , 50 gramų
  • Šokoladas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladą smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su cukraus pudra. Varškę pertriname per tinklelį arba du kartus permalame mėsmale. Sviestą palaikome kambario temperatūroje, kad jis taptų minkštas.

  2. Į ištrintą varškę įdedame grietinę ir gerai išsukame. Nuolat maišydami sudedame sviestą. Tuomet įmaišome cukraus pudrą su šokoladu. Sukame tol, kol masė taps vientisa.

  3. Metalinį tinklelį (kiaurasamtį) išklojame sudrėkinta marle, suverčiame varškės masę ir užlenkę marlės kraštus, paslegiame. Patį tinklelį įdedame į gilesnį dubenį, kad "pascha" galėtų nusivarvėti.

  4. Laikome šaldytuve 1 parą. Patiekdami galime papuošti marmeladu.

Receptą atsiuntė Sonata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Čenakai Želė tortas „Vasarėlė“ Paprikų ir pomidorų salotos Marinuota strimele Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!